Cum sa intretii o casnicie la distanta

O casnicie la distanta poate aparea fie din cauza unui doctorat in afara tarii, un loc mai bun de munca chiar nu conteaza motivul atat timp cat amandoi a-ti fost de acord cu aceasta decizie. Cu putin efort casnicia voastra va supravietui distantei.

Chiar daca se spune ca ochii care nu se vad se uita, astazi lucrurile au mai avansat putin, deoarece tehnologia isi spune cuvantul. Ramaneti apropiati cu ajutorul tehnologiei. Chiar nu costa nimic. Si ce poate fi mai frumos decat sa vobesti zilnic cu partenerul tau care este la mii de kilometri distanta de tine. Ai nevoie doar de acces la internet, o camera video si un parat foto. Faptul ca schimabti filmulete si poze cu ajutorul unor programe de pe internet vor crea o rutina mai linistitoare si va vor mentine familiaritatea.

Bineinteles comunicarea este cheia in orice relatie. Atunci cand vorbiti este bine sa evitati banalitatile si sa spuneti exact ceea ce simtiti. Un lucru foarte important este sa nu ascunzi momentele mai putin placute prin care treci, fat de celalalt. In acest fel poate poate sa exisite riscul sa perceapa schimbarile din comportamnetul tau ca fiind cauzate de distanta.

La distanta unele lucruri pot scapa de sub control de aceea trebuie sa fii atenta in jur. Deciziile de cuplu trebuie sa fie luate de comun acord iar sfaturile nu trebuie sa lipseasca. Ai inceredere in el. Uneori distanta pate crea suspiciuni legate de infidelitate. Nu iti ataca partenerul aiurea mai ales daca nu ai niciun motiv. Si daca el iti arata dragostea zi de zi chiar nu e momentul sa fii neincrezatoare.

Profitati de perioadele in care va reveti. Organiza-ti tot felul de intalniri si petreceti cat mai mult timp impreuna. Astfel de momente in care va puteti arata dragostea nu trebuie irosite.  De asemenea e important sa iti vizitezi partenerul cateva zile atunci cand el nu poate veni acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *