Cum sa alegi un fotograf pentru nunta

nunta

Dintre toate stilurile de fotografii, tipuri de filme si personalitatea diferita a fiecarui fotograf in parte, pur si simplu nu stii ce sa alegi si cum sa te hotarasti in momentul in care vine vorba de persoana care iti va fotografia nunta. Iata in continuare cateva lucruri de care sa tii cont si care poate te vor ajuta sa faci alegerea potrivita.

In primul rand, tine cont de stil. Fiecare fotograf are propriul sau stil, astfel asigura-te ca il alegi pe cel ce ti-l doresti. Unii pot prefera portretele, altii imortalizeaza momente si situatii in miscare, surprinzand emotii unice. In functie de ceea ce iti doresti, de un stil de fotografii de nunta bazat mai mult pe portrete, sau un stil fotojurnalistic, ai la dispozitie stiluri diferite. Ar mai exista si o a treia varianta, fotograful care face asta ca si un hobby, care face parte din grupul tau de prieteni si care se poate oferi sa iti fotografieze nunta la un pret mult mai mic fata de un profesionist. Poate fi o varianta buna, in conditiile in care nu iti permiti serviciile unui profesionist, chiar daca fotografiile nu vor fi toate de o calitate exemplara.

Ne intoarcem la alb-negru? Din ce in ce mai multa cautare reincepe sa aiba fotografia alb-negru. Albumul de nunta va avea un cu totul alt aspect daca fotografiile sunt facute alb-negru, de asemenea rezista si mai mult.

Persoana si personalitatea fotografului este un alt lucru de care trebuie sa tii cont. Unii au in spate o reputatie de a fi incapatanati si reticenti, altii sunt cunoscuti pentru faptul ca au o colaborare foarte buna cu mirii si astfel fericita zi va fi imortalizata cu succes, conform cerintelor exacte. Aceasta o vei putea vedea doar printr-o discutie directa cu fotograful.

In cele din urma, trebuie sa verifici si portofoliul pe care il are persoana in mainile careia vei lasa imortalizarea fericitului eveniment. Verifica albume si evenimente pe care le-a mai realizat respectivul fotograf, cauta sa obtii recomandari si din partea altor persoane, pentru a te asigura ca faci alegerea cea mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *