Cum sa alegi un cadou pentru iubitul tau

Cadourile sunt distractive, deoarece sunt destinate pentru a fi un mod fizic de exprimare a dragostei pentru jumatatea ta. Exista o multime de ocazii cand poti oferi cadouri iubitului tau. Uneori cadoul poate fi spontan, insa de cele mai multe ori este destul de frustranta cautarea unui cadou, mai ales daca nu esti sigura ce iti doresti sa cumperi.

  1. Ia in considerare importanta ocaziei. Nu toate ocaziile au aceeasi importanta. In general trebuie sa intelegi cat de importanta este ocazia respectiva dar si gestul de a oferi un cadou. Marimea si valoarea cadoului ar trebui sa fie corelate. Tine minte totusi ca nu este nevoie de o ocazie speciala pentru a oferi un cadou. De exemplu cosurile de tip cadou sunt intotdeauna binevenite si nu vor avea o valoarea mai mica daca le veti oferi spontan.
  2. Alege dintre un cadou romantic si unul practic. Exista diferite tipuri de cadouri pe care i le poti oferi iubitului tau. Acestea vor avea efecte diferite si se vor potrivit cu diferite ocazii. Cadourile romantice sunt un gest simbolic in ceea ce priveste relatia dintre voi doi. Cadourile practice sunt cadouri cu valoare reala si care pot fi utilizate. Indiferent daca alegeti un cadou romantic sau unul practic, tineti intotdeauna cont de relatia voastra si de gusturile iubitului. Cadourile romantice pot include trandafiri, scrisori de dragoste si vin. Aceste cadouri sunt perfecte pentru ocazii romantice, cum ar fi o aniversare de Ziua Indragostitilor.
  3. Acordati o atentie speciala nevoilor iubitului vostru. Procesul de a afla ceea ce isi doreste iubitul vostru, poate incepe cu luni inainte de a cumpara cadoul. Pe parcursul conversatiilor obisnuite el va va oferi indicii despre lucrurile pe care si le doreste, sau are nevoie de ele. Faptul ca il ascultati si va primi ceea ce isi doreste va va face sa pareti o iubita grijulie.
  4. Cereti-le ajutorul prietenilor lui. In cazul in care iubitul tau are prieteni apropiati, ei ar putea avea o noua perspectiva asupra lucrurilor de care este el interesat.
  5. Ia in considerare ceva imprevizibil. Unul dintre lucrurile care fac un dar sa fie perfect este elementul surpriza. In cazul in care iubitul tau stie exact ce va primi, el nu se va simti la fel de special. Tineti minte acest lucru si incercati un echilibru intre imprevizibiliate si dezirabilitate. La finalul zilei, este mai important ca iubitului tau sa ii placa darul pe care i l-ai achizitionat, dar in acelasi timp sa fie surprins. Traditiile de Craciun ne instiga sa cumparam ceva celui drag. Este important sa ne pastram traditiile.
  6. Asigura-te de faptul ca darul este de inalta calitate. In cele mai multe cazuri, veti avea o selectie vasta de unde puteti alege. In epoca internetului este destul de usor sa cautati un cadou si sa il comparati cu altele.

Comentarii

  1. Cristina spune:

    Cateodata poate fi foarte dificil sa alegi un cadou, insa cu o carte nu ai cum sa dai gres. Gasisem foarte multe carti interesante pe editura-foryou.ro si va recomand si voua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *