Cum e cu femeile

Doar pentru ca femeile nu vorbesc prea mult in pat, asta nu inseamna ca nu se bucura de sex. Unele femei sunt mai tacute, alte femei sunt mai comunicative si mai far limite cand vine vorba despre actul sexual. Uneori, a vorbi in timpul sexului este benefic pentru unele cupluri, excitant pentru unii, dar poate fi si inutil pentru unele cupluri care pur si simplu vor sa se bucure de aceasta experienta in liniste.

La fel de adevarata este si ideea ca femeile, ca si barbatii sunt dispusi si le face placere sa aiba parte de sex din cand in cand, de sex ocazional, chiar daca nu se afla intr-o relatie stabila. Este un lucru detestabil faptul ca femeile sunt judecate in mare parte din cauza aceasta. Doar pentru ca si ele vor sa experimenteze la fel de mult ca si barbatii, asta nu inseamna ca se incadreaza intr-o anumita categorie.

Barbatii sunt niste fustangii, se stie, insa daca asta le face placere sa faca, atunci asta sa faca, dar asta nu inseamna ca trebuie sa judece pe acele femei care fac si ele la fel, si sa le considere nu stiu cum, pentru ca nevoile fizice ale unui barbat si ale unei femei sunt oarecum asemanatoare. Fiecare dintre acestia vrea sa fie satisfacut si sa ofere placere la randu-i.

In medie, o femeie, are nevoie de la 10 pana la 20 de minute pentru a ajunge la orgasm in timpul preludiului si penetrarii. Barbatii, pe de alta parte, ajung la placerea maxima mult mai repede, cam de la 7 la 14 minute. Majoritatea femeilor sunt mai greu de satisfacut si le este necesara o varietate de activitati sexuale pentru a ajunge in cele din urma la climax.

Si totusi, daca nici chiar dupa cele 20 de minute de activitate sexuala, o femeie nu ajunge la orgasmul mult visat, asta nu inseamna totusi ca intregul act a fost in zadar. De multe ori, a incerca sa ajungi la orgasm prin orice mijloc si facand din asta o prioritate, vei ajunge sa nu te mai bucuri de placerea oferita totusi pe durata partidei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *