Confesiunile unei iubiri bolnave

iubire

Iubirea este sentimentul care ne schimba pe fiecare, este starea de bine pe care ne-o cream atunci cand ne aflam in compania unei persoane dragi, simpatice si mult mai speciala pentru noi. Iubirea este cea care nu trebuie sa fie rea, sa fie urata, sa fie aspra. Iubirea trebuie sa fie oferita si primita fara a cere ceva in schimb. Atunci cand iubim nu avem mari sperante de a ne fi corespunzatoare, ci suntem uneori constienti ca iubim pentru ca nu stim cum altfel sa ne atasam de o persoana.

Asa am inceput si eu sa te iubesc pe tine….acel tu care imi alinai gandurile in fiecare noapte, care ma faceai sa vad soarele mai stralucitor decat era, care ma faceai sa vad cate un curcubeu de fericire dupa fiecare ploaie, chair si atunci cand nu erai. Poate ca alaturi de tine am invatat sa iubesc cu adevarat, am invata ce inseamna sacrificiul si am invata sa renunt la multe lucruri fara a astepta ceva in schimb.

Am invatat ca daca ar fi sa fiu o planta, vreau sa fiu un trandafir care rasare din sufletul tau, am invatat ca daca ar fi sa fiu o insecta, as vrea sa fiu fluturele care iti aduce cele mai multe emotii, am invatat ca daca ar fi sa fiu un anotimp, as fi vara, pentru ca vreau sa aduc soare si lumina in viata ta.

Poate ca nu ti-ai dorit niciodata la fel, dar mi te-ai imprimat in suflet ca un tatuaj, m-ai vrajit sa te port in minte si in gand zi de zi, si acum cel mai mult doare absenta ta. Prima impresie a fost cea care m-a condus toti acesti ani sa iti ofer iubirea mea in mod neconditionat si am invatat sa sper pana la ultima clipa, pentru ca este tot ce mi-a mai ramas de la viata. Inca te astept…. as vrea sa vii… sa fii aici…

Comentarii

  1. […] care sunt pasiunile tale, care sunt lucrurile care te fac sa fii fericit si ce inseamna pentru tine implinirea. In momentul in care iti cauti scopil vei reusi sa exprimi un adevar in sufletul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *