Celebrul brand Metabo de scule electrice se gaseste acum si in Romania!

metabo

Cei mai priceputi si pasionati posesori de scule electrice au auzit de celebrul brand Metabo ce face furori in Germania. Cu totii stim ca aceasta tara este net superioara celei in care ne-am nascut noi, tocmai de aceea, pentru a deveni din ce in ce mai avansati din punct de vedere tehnologic si nu numai, trebuie sa imprumutam cateva lucruri de la cei putin mai dezvoltati decat noi.

Tocmai de aceea, in momentul in care Metabo si-a facut cunoscuta prezenta si in Romania, cei mai priceputi meseriasi s-au simtit in extaz. De ce? Pentru ca acest brand este cunoscut in special pentru sculele electrice profesionale ce au o super functionalitate, insa si o durata lunga de viata. Acest lucru se intampla pentru ca majoritatea dispozitivelor sunt produse in Germania si sunt 100% originale.

Daca inainte oamenii trebuiau sa comande un astfel de produs din cadrul magazinelor online din strainatate, platind sume foarte mari de bani pentru asta, in ziua de azi, tehnicbazar.ro ofera spre vanzare si in Romania astfel de produse la un pret extrem de avantajos. Cei care sunt la curent in permenanta cu noile tehnologii, stiu cat de eficiente sunt aceste dispozitive ce reusesc cu succes sa indeplineasca mai multe sarcini, intr-un timp foarte scurt.

Iata cateva din sculele electrice de la Metabo pe care oricine le poate gasi in cadrul magazinului online tehnicbazar.ro:

  • Masina de gaurit si insurubat – Metabo SBE 650 Masina de gaurit cu percutie, 650 Wmasina de gaurit

Acest produs este cel mai probabil, cel mai indragit de catre clientii acestui site. De ce? Pentru ca este ideal atat pentru clasicul uz casnic, cat si pentru meseriasii care au nevoie de acesta in cadrul locurilor de munca.

Avand in vedere ca acesta canteste 1,80 kg, oricine il poate utiliza o perioada indelungata de timp, fara a obosi mana in mod exagerat. De altfel, dispozitivul electric beneficiaza si de o dotare standard ce consta in:

-mandrina rapida futuro Plus;

-maner auxiliar;

-imitator adancime;

-valiza de transport plastic.

  • Aspirator Universal – Metabo AS 20 L, 1200 Waspirator universal

Acest aspirator mobil are capacitatea de a aspira atat particule lichide, cat si solide. De altfel, atunci cand containerul este plin, acesta nu va continua sa functioneze pana se va arde, tocmai pentru ca beneficiaza de functia de oprire atunci cand se intampina o oarecare problema ce ar pune in pericol functionalitatea dispozitivului.

La fel ca oricare alt produs de la Metabo, acest aspirator universal vine la pachet cu o serie de dotari standard ce constau in:

-furtun aspiratie;

-2 stuturi aspiratie;

-1 filtru;

-accesoriu aspiratie podea (260 mm latime);

-1 duza aspiratie.

  • Fierastraul circular de debitat si sanfrenat – Metabo KGS 254 M, 1800 Wfierastrau

Orice meserias are nevoie de un astfel de dispozitiv, insa spre deosebire de celelalte din comert, cel ce la Metabo garanteaza o durata lunga de viata. Printre dotarile standard ale acestui produs se numara:

-disc taiere cu 48 dinNi cu carburi metalice;

-doua extensii masa;

-brida de fixare semifabricat;

-scule pentru schimbarea discului;

-adaptor pentru aspiratorul de rumegus;

-sac colector rumegus;

-laser.

Acestea sunt doar cateva din multiplele si popularele dispozitive electrice de la Metabo ce se gasesc de putin timp si in Romania. Mai mult de atat, in cadrul magazinului online tehnicbazar.ro veti putea gasi si comanda: hidrofoare, fierastraie cu banda, suflete cu aer cald si pistol de lipit, slefuitoare, masini de debitat, precum si multe altele.

Printr-un simplu click, ori printr-un apel telefonic, oricare din acest produs poate intra in posesia voastra la un pret extrem de avantajos!

Blogger: Cerasela S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *