Cele mai importante detalii ale unei mirese

Ziua nuntii este fara doar si poate cea mai importanta pentru fiecare femeie. Inca de mici ne gandim la acea zi in care vom avea rochia de printesa, ne vom bucura langa barbatul ideal pentru noi si vom facem o petrecere doar in cinstea noastra.

Orice femeie isi imagineaza ziua nuntii ca fiind una perfecta fara sa mai conteze stresul sau faptul ca au de pus la punct foarte multe detalii. Sigur, oraganizarea unei nunti inseamna extrem de mult stres pentru ca fiecare persoana doareste sa puna toate lucrurile la punct pentru a avea un aspect impecabil. Credem sau nu, indiferent ce eforturi supranaturale vom face este imposibil sa reusim sa multumim fiecare invitat sau sa reusim sa avem toate lucrurile perfecte.

Nu vom reusi sa facem ca totul sa fie absolut perfect insa putem sa ne ocupam de detaliile care definesc look-ul nostru. Sigur, ca pe langa detaliile legate de petrecere orice femeie doreste sa apara impecabila in fata invitatilor. pentru a evita anumite lucruri neplacute va sfatuiesc sa aveti in geanta pregatit inainte de a porni spre drum urmatoarele lucruri.

  • Lipici pentru gene false. Persoana care te va machia iti va pune probabil gene false pentru o privire mai misterioasa si pentru a arata ca o adevata printesa. Ai grija ca in bagajul pe care il lasi la cineva apropiat sa existe un lipici pentru gene pentru a evita orice neplacere.
  • Rujul de buze sau glossul trebuie sa existe in geanta oricarei femei ca sa nu mai vorbim despre o mireasa. Vei suprasolicita buzele in ziua nuntii si din acest motiv este necesar sa aveti un ruj sau un gloss.
  • Pudra compacta nu trebuie sa lipseasca din geanta ta. Vei transpira si vei risca ca machiajul tau sa dispara. tocmai din acest motiv este obligatoriu sa ai la tine o pudra compacta pe care sa o aplici din cand in cand.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *