Cele mai bune servicii de Cloud 2014

Cloud-Computing

Serviciile Cloud au devenit din ce in ce mai folosite, si au devenit parte integranta din viata noastra  moderna si mobila. Servicii precum cele oferite de Google Drive, iCloud, Dropbox, OneDrive si Box, toate se ofera sa iti stocheze datele pe serverele propii, dar care din ele e cel mai potrivit pentru tine ?

Avand in vedere numarul din ce in ce mai mare de utilizatori, si numarul in crestere al dispozitivelor mobile (laptop-uri, tablete, smartphone-uri), ideea de a avea datele tale pe un singur PC, pare una destul de demodata si neeficienta. Tehnologia Cloud ne-a oferit libertatea de a accesa datele de oriunde, indiferend te dispozitivul folosit. In ziua de astazi serviciile Cloud pot fi accesate de pe orice dispozitv cu care te poti conecta la internet.

Printre cele mai bune servicii de cloud se numara urmatoarele:

Dropbox

Dropbox este una dintre singurele companii care ofera servicii de Cloud de pe web, care au suport pentru Linux si Blackberry, pe langa Windows, Mac OS X, Android, iOS, desi o aplicatie pentru Windows Phone este inca in dubii. Serviciile acestora iti ofera gratuit un spatiu de depoztare destul de mic in comparatie cu competitorii, si anume 2 GB. Pe langa aceasta, Dropbox iti ofera inca 500 MB pentru fiecare amic pe care il inviti sa foloseasca serviciul.

Dropbox-ul este un sistem excelent ce ofera solutii de stocare pe majoritatea platformelor si ramane in continuare modelul dupa care competitorii se inspira

Google Drive

Cei de la Google iti ofera capacitatea de a stoca date de 15 GB, insa spre deosebire de cei de la Dropbox, Google nu iti mareste capacitatea de date stocate daca inviti un amic sa foloseasca serviciile lor. Avand in vedere cei 15 GB de stocare oferiti gratuit de Google, este pe departe cel mai generos sistem de Cloud si unul din cele mai folosite.

OneDrive

OneDrive este destul de asemanator cu Dropbox, avand servicii ce acopera platformele Windows, Mac, Android, iOS si desigur Windows Phone. OneDrive este o solutie alternativa destul de buna avand in vedere ca si ei ofera spatiu pentru fiecare amic invitat pe Cloud.

Acestea ar fi cele mai bune sisteme de Cloud pe piata la momentul actual, in caz ca va decideti sa utilizati serviciile acordate de aceasta tehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *