Cele mai bune jocuri Racing 2014

Project-CARS

In lista aceasta vom gasi o serie de jocuri care au fost deja lansate si o unele care nu au inca o data de lansare stabilita. Cand vine vorba de jocuri video cele din categoria racing sunt proababil unele din cele mai jucate si cele mai distractive cand vine vorba de modurile multiplayer. Anul acesta pare a fi unul in care jocuri racing vor fi unele care vor ramane in istorie.

Project CARS

A trecut foarte mult timp de cand platforma PC a avut parte de un racing simulator serios cum este Forza dedicat pentru Xbox si Gran Turismo dedicat pentru Playstation. Project CARS pare a fi acel raging sim care va deveni o semanatura pentru platforma uitata a PC-ului in racing games. Jocul va putea rula pe tehnologia Oculus Rift si trackIR, si va acea un total de 35 de locatii unde vei putea pune pedala la pamant in cea mai diversificata gama de masini prezente intr-un joc de pana acum. Vei putea conduce pe timp de noapte si zi. Jocul se prezinta impecabil si are o grafica excelenta, asteptam cu nerabdare sa-l jucam.

Ridge Racer: Driftopia

Acesta este al doilea titlu din seria Ridge Racer pe care cei de la Bugbear il anunta dupa jocul Unboundend lansat in anul 2012, joc ce ne-a lasat o impresie destul de placuta. Jucatorii vor trebui sa completeze circuite in care se vor intrece in drift-uri cu alti jucatori cu ghosts’, Jocul este disponibil graduti pe Steam Early Access.

Thumper

Rareori avem ocazia de intalni un joc racing ata de intunecat si cu un look asa de neobisnuiti. Jocul te pune sa polotezi un scarabeu din crom in misiunea de a infrange un monstru cibernetic numit CRAKHED.

Next Car Game

Un joc realizat de cei ce ne-au adus seria FlatOut. Un nou joc ce va pune accent pe distrugere. Deformarea automobilelor si modul in care vor interactiona acestea cu diferitele obstacole va fi elementul definitoriu al acestui joc.

Comentarii

  1. Ciprian spune:

    Pot spune ca am avut o pasiune deosebita pentru jocurile astea si mi-am modificat foarte mult masina cu ajutorul Piese Tuning Auto. Recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *