Cel mai impresionant hotel al Chinei

China se dezvolta treptat, fiind una din putinele tari care reusesc sa faca fata crizei mondiale, reusind sa se dezvolte foarte tare pe plan economic. Asadar, China uimeste prin constructiile sale, insa isi doreste sa puna bazele unui hotel care sa uimeasca intreg mapamondul. Acest hotel, in forma de ametist, se va construi in China si va fi unul din cel mai unic si mai estetic hotel pe care il vei vedea vreodata. Seamana foarte mult cu o piatra imensa, taiata in jumatate, care ofera imaginea unui ametist superb in interiorul sau. Design-ul hotelului doreste sa induca o stare de calm oamenilor care aleg sa isi petreaca vacanta explorand aceasta cladire. Hotelul va fi construit pe o insula artificiala din Marea Chinei- Ocean Flower.

China deja are o reputatie de a construi hoteluri mai neobisnuite, insa acest hotel isi doreste sa fie lider in aceasta categorie.

Initial, ametistul a fost considerat a fi o forma adecvata a inspiratiei arhitecturale datorita semnificatie spirituale pe care o are. In mod traditional, se crede ca ametistul este responsabil pentru a aduce noroc in razboi si pentru ca ii inspira pe intelectuali.

Proiectul hotelului este imaginat de catre arhitectii olandezi si are ca beneficiar Evergrande Group, Ametist Hotel fiind o ilustrare perfecta a stiintei. Constructia care se va pune pe picioare in curand, va avea structura exacta a unui ametist, intrarile in camere vor fi aliniate de-a lungul perimetrului exterior iar ferestrele se vor afla ascunse in spatele unui paravan format dintr-o structura care imita cat se poate de fidel si in detaliu ametistul.

Caracteristicile uimitoare ale amestistului au inspirat arhitectii: aceasta piatra semipretioasa este folosita in realizarea bijuteriilor, avand o culoare violet si capacitati curative. Chiar si grecii considerau ca acest cristal este un leac natural impotriva mahmurelei, etimologia cuvantului ametist provenind din limba greaca- emethystos-contra betiei.

Ametist Hotel va fi primul dintr-un lant hotelier intreg, iar arhitectii au gandit o intreaga serie de dezvoltari ale acestui concept. Inca nu se stie care va fi capacitatea hotelului si nici cand va fi gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *