Ce trebuie sa faci daca esti pe strada si se descarca bateria telefonului

De multe ori te gasesti cu bateria telefonului aproape moarta. Esti in oras, nu ai incarcatorul la tine si nu ai la cine sa apelezi. Ar fi grozav totusi sa-ti poti incarca telefonul la puncte amplasate in zone mai aglomerate ale orasului astfel incat sa nu ramani niciodata fara baterie.

Ei bine asa ceva se intampla deja in Statele Unite ale Americii, in New York mai exact, unde daca esti cu bateria telefonului pe moarte poti sa iti incarci telefonul de pe strada. In zonele mai aglomerate ale New York-ului vei gasi statii de incarcare, unde iti vei putea alimenta telefonul pentru cat ai nevoie sau in cazul in care ai ramas fara baterie. Statiile de incarcare folosesc ca modalitate de a produce energia electrica necesara pentru incarcarea bateriilor telefoanelor, energia solara. Aceste statii de incarcare au fost amplasate de catre unul din cei mai mari furnizori de servicii de telefonie mobila din Statele Unite ale Americii si anume AT&T, si au numele de „AT&T Street Charge”

Ma Bell este compania care s-a angajat sa amplaseze aceste statii de incarcare care iti vor da posibilitatea de a continua sa stai pe Facebook si de a face cat mai multe selfi-uri fara riscul de a ramane in pana de energie electrica.

Aceasta nu esti prima data cand acest tip de statii de incarcare au fost instalate in New York, acelasi proces fiind realizat si in vara anului 2013, fiind primul eveniment de acest fel. Anul acesta insa compania care s-a ocupat de instalarea acestor statii a decis sa utilizeze materiale mult mai rezistente si atat la actiunile oamenilor cat si la intemperiile mediului inconjurator. In aceasta vara numarul de astfel de statii de incarcare este aproape dublu fata de cel de anul trecut, AT&T instaland un numar de 45 de astfel de statii de incarcare. Ele vor fi amplasate pana in luna septembrie.

Comentarii

  1. Tudor spune:

    Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa patesc asta si recent mi-am cumparat niste baterii externe de la http://www.stifler.ro. Problema a disparut complet si acum nu mai am grija bateriei deloc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *