Ce ne-am dori sa vedem in Fallout 4 ?

Fallout 3

Fallout 4, nu este un joc despre care sa stim o data de lansare, nici macar nu a fost anuntat in mod oficial ca va fi creat dar, cred ca toti cei care am jucat Fallout 3, suntem nerabdatori sa vedem un trailer, un teaser la urmatorul E3. Fallout 3 a fost un joc impresionant, si care te tine mult in fata calculatorului, fiind o buna metoda de a scapa de plictiseala unei zile posomorate de duminica. Chiar si asa, jocul a avut foarte multe bug-uri si glitch-uri, au fost si mod-uri bune, si mai putin bune, cateva update-uri dar acestea nu au facut mare lucru.

Daca vom primi sau nu un nou joc din seria Fallout, ar fi o serie de lucruri ce ne-am dori sa le vedem, mult imbunatatite.

O animatie mai buna in privinta chipurilor

Ca poveste, jocul este unul impresionant, insa in momentul in care caraterele jocului nu exprima nici un fel de emotie sau traire a momentului, te lasa cu un aer relativ rece. Cu toate ca jocul se desfasoara intr-o lume post apocaliptica, si intelegem ca majoritatea celor care au supravietuit sunt tristi, dar am vrea sa vedem macar asta, ca sunt tristi, nu sa vedem caracterele total pasivel la tot ce se intampla in jurul lor.

Un dialog imbunatatit

Desi in extensia New Vegas, ne-a oferit un dialog mai bogat, si mai diversificat, restul jocului a dus lipsa in acest domeniu, dialogurile fiind destul de intuitive. Sistemul ce iti permitea sa iti imbunatatesti capacitatile de comunicare, ar putea sa deschida noi teme de conversatie in cadrul jocului si eventual noi misiuni cu caracter secundar.

Efectele vremii.

Desi jocul pare a fi foarte bine realizat, din punt de vedere grafic Fallout 3 avea un mare minus, vremea era aceeasi tot timpul, nimic nu era schimbat, intelegem ideea ca bombele nucleare au un efect devastatator asupra mediului, dar sa le estompeze, nu credem.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *