Ce inseamna sa fii vesnic copil

CopilariaTe deschizi in fata mai multor posibilitati. Copii nu se gandesc in termeni de limite. Cand erai copil, te gandeai din tot sufletul ca ai putea ajunge un astronaut sau presedinte. Nu te gandeai la lume, ca fiind o lume plina de obstacole ce nu se mai termina.

Undeva pe drum, ai incetat sa crezi. Ai incetat sa crezi ca lucrurile sunt posibile si ti-ai asumat ca lucrurile nu pot fi realizate. Sa crezi in tine este foarte important. Daca vrei sa-ti indeplinesti cel mai salbatice visuri, trebuie sa ai incredere ca poti sa le realizezi.

Redobandeste-ti posibilitatea din nou. Gandeste-te la totul ca fiind posibil, nu imposibil.

Copii nu iau viata in serios. Cand esti copii, viata ta este fara griji. Nu ai treburile si responsabilitatile pe care le are un adult normal. Sa te maturizezi inseamna sa te gandesti la viitor. Inseamna sa iti faci griji despre platirea facturilor si toate responsabilitatile de la munca.

Cu toate aceste responsabilitati vine si stresul. Gandind din nou ca si un copil este o metoda grozava sa te desprinsi de responsabilitatile viteii. Cand poti sa ajungi la copilul tau interior, poti sa iti implinesti viata cu distractie din nou, fara griji sau ingrijorari.

Eventual va trebui sa te intorci din nou in a fi adult, dar gandindu-te un timp ca un copil, iti ofera distractia si eliberarea de care ai atat de multa nevoie.

Cateodata, cand simti ca esti obosit, stresat si coplesit de responsabilitatile pe care le ai in viata ta cotidiana si la munca, ca si adult, trebuie sa iti iei cateva zile de concediu si sa gandesti ca un copil. Ducandu-te intr-un loc distractiv si eliberandu-te ca in cele din urma sa poti deveni la fel de productiv cum ai fost la inceput, si sa uiti de toate problemele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *