Care sunt principalele caracteristici care descriu noul sistem oferit de cei de la Salus?

www.saluscontrols.ro

Probabil ai auzit de magazinul Salus care face ca viata oricarei persoane care achizitioneaza unul dintre termostatele pentru locuinta sa devina mai placuta si mai calduroasa – si la propriu si la figurat. Suna destul de bine, nu-i asa?

Insa care termostat a devenit vedeta inca de la inceputul acestui an? Exista mai multe tipuri de termostate, cele care sunt standard si se conecteaza prin intermediul centralei existente in casa si urmaresc un program prestabilit, care uneori este convenabil, dar de multe ori ne dezavantajeaza (mai ales pe timpul noptii atunci cand temperatura nu este cea optima pentru un somn linistitor pentru ca urmatoarea zi sa fie plina de productibilitate). Acesta este doar unul dintre dezavantajele pe care le prezinta restul termostatelor.

Pe cand acest termostat Salus iT 600 a reusit sa multumeasca din ce in ce mai multe persoane. Insa ce anume au la baza aceste sisteme performante de optimizare a temperaturii din locuinta ta:

 Este posibila incalzirea prin pardoseala – este destul de greu de realizat acest tip de instalatie si cu siguranta vei avea nevoie si de un termostat Salus iT 600. Dar rezultatele sunt uimitoare pentru ca vei obtine un aspect nemaipomenit al incaperilor fara tevi sau calorifere care sa strice frumusetea mobilelor si a decoratiunilor din casa. In acelasi timp vei avea placerea de a pasi pe o pardoseala calda care sa te faca sa adormi acolo pe suprafata aia incalzita. Este un mod eficient de a incalzi si baile, bucatariile sau chiar holurile care uneori pot fi atat de friguroase din cauza usilor care se deschid in mod permanent. Temperatura optima pentru a incalzi o pardosela nu trebuie sa depaseasca 35 de grade celsius. Desigur este un mod de economisire radical fata de temperatura caloriferelor obisnuite, insa sumele pe care trebuie sa le investesti in punerea instalatiei pot fi un pic mai costisitoare.

Este posibila incalzirea prin calorifere – insa nu vei putea sa iti incalzesti toata locuinta prin instalatia din pardoseala, mai ales in cazul in care ai incaperi in care pe timp de noapte sau in camerele mai putin utilizate temperatura trebuie sa scada, uneori fiind necesara chiar oprirea. Camerele de oaspeti sau living-urile sunt cele mai bune exemple in cazul carora incalzirea trebuie sa se faca prin intermediul caloriferelor pentru a putea fi inchisa usor caldura in acea incapere din casa si pornita doar in cazul in care chiar este necesar.

Cel mai bine atunci cand te gandesti sa iti achizitionezi un termostat Salus iT 600 este sa integrezi ambele tipuri de incalziri, ca atunci cand stai in bucatarie sa nu racesti din cauza ca stai descult sau desculta sau sa fii nevoit mereu sa porti papuci de casa in picioare, sau in alte incaperi unde pardoseala ar putea fi rece, iar in camerele de oaspeti, sau living room-urile sa fie posibila folosirea unui calorifer care sa fie pornit doar in cazul in care ai oaspeti veniti in vizita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *