Care sunt cele mai controversate despartiri de la Hollywood?

La Hollywood nimic nu poate fi un secret, in special atunci cand vine vorba de relatii si despartiri. De fiecare data cand un cuplu marca Hollywood se desparte, devine un adevarat ospat pentru paparazzi si pentru mass-media. Din acest motiv, despartirile cuplurilor celebre devin adevarate subiecte de barfa in randul oamenilor.

Kirsten Stewart si Robert Pattinson. Cine ar fi putut uita iubirea cea mai minunata a secolului? Povestea dintre cei doi s-a sfarsit dupa numai 3 ani de relatie, dupa ce actrita l-a inselat pe iubitul sau cu regizorul Rupert Sanders, la sfarsitul anului 2012.

Despartirea dintre Rihanna si Chris Brown a fost una din cele mai intens discutate despartiri ale lumii de la Hollywood. Despartirea a fost atat de dura si de violenta, incat celebra cantareata Rihanna a ajuns in spital din cauza ca a fost batuta.

Liam Hemsworth si Miley Cyrus s-au desparit in anul 2013. Dupa o multime de episoade de despartire si impacare, Liam Hemsworth s-a saturat de latura din ce in ce mai libertina a vedetei si a decis sa rupa logodna.

Nici Romania nu sta mai prost la acest capitol

Exista numeroase cupluri care s-au desparit, dar care au profitat de acest lucru pentru a-si face cat mai multa reclama.

Este vorba de Andreea Balan si Keo care au format un cuplu timp de opt ani si s-au despartit dupa ce artista a aflat ca este inselata de barbatul vietii sale. Cei doi s-au despartit cu scandal mare in presa, iar la mai putin de doua luni de la despartire, acestia si-au refacut viata.

Insa, cea mai celebra despartire, cu toate ca nu e cea mai recenta, ramane cea intre Oana Zavoranu si Pepe, care, in ciuda faptului ca au fost linistiti in momentul in care formau un cuplu, dupa ce s-au despartit au ajuns sa faca tiganii pe la posturile TV. Ne pare rau sa vedem ca asa ceva este promovat in Romania, dar se pare ca cetatenii romani apreciaza astfel de stiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *