Burgerul cu salata verde

McDonald’s, impreuna cu alte restaurante fast-food, au facut progrese remarcabile in directia cea buna, in ultima perioada de timp. Acestia si-au refacut meniul de cateva ori pentru a oferi clientilor lor optiuni alimentare mai sanatoase, iar, in prezent, acestia lucreaza la o noua caracteristica numita ”Create Your Taste”- o optiune prin care clientii isi pot crea burgerul in functie de cele 31 de ingrediente puse la dispozitie.

Noul Burger cu salata verde face parte si el din acest progres, si, in timp ce poate suna ca mancare pentru iepuri, aceasta reprezinta incercarea lantului de restaurante fast food a a-si inlocui produsele cu carbohidrati cu frunzele verzi. Burgerul cu salata verde a aparut deja in lanturile de restaurante din Australia si ar putea fi disponibile si in Statele Unite cat de curand.

Alte ingrediente care fac parte din optiunea de creare a propriului burger ”Create Your Taste” sunt reprezentate de guacamole, ceapa rosie, rosii, ardei, ceapa la gratar si ciuperci la gratar. Salata verde va fi disponibila si pentru alte optiuni cu carne.

Aceasta miscare McDonald’s a lat nastere in urma scaderii vanzarilor sale din cauza faptului ca oamenii isi doresc sa manance mai sanatos. Lanturile de restaurante mai sanatoase, cum ar fi Panera sau Chipotle se afla in competitie cu McDonald’s, acestea reusind sa capteze atentia populatiei prin oferirea de alimente fara aditivi alimentari dar si renuntarea la produsele bogate in grasimi. Ca urmare, McDonald’s s-a simtit obligat sa isi reajusteze modeul de abordare a produselor comercializate.

McDonald’s si-a sfatuit angajatii sa nu manance produsele sale

Desi vinde mancare de fast-food in intreaga lume, McDonald’s isi sfatuieste angajatii sa nu puna gura pe asa ceva si sa mearga in alta parte sa manance. Astfel, in loc de cartofi prajiti, angajatii sunt sfatuiti sa manance salata, iar in loc de suc, apa. De asemenea, angajatii McDonald’s sunt sfatuiti sa limiteze consumul de branza, sunca si maioneza, nelipsite din meniurile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *