BeeSEO.ro vorbeste despre semnele care iti indica nevoia de a schimba agentia SEO

beeseo.ro

Sunt persoane care platesc pentru servicii de SEO si sunt multumite si persoane care se declara complet in pierdere. Sunt chiar companii care prezinta o sumedenie de dubii cu privire la modul in care campaniile SEO ar trebui sa se desfasoare. BeeSEO.ro recomanda celor care nu sunt convinsi ca fac o investitie rentabila si isi adreseze o serie de intrebari vizavi de aceste servicii. Spre exemplu, primesc acestia contravaloarea banilor cheltuiti prin rezultatele SEO? S-a dovedit aceasta rentabila in vreun punct?

Depinde de masura in care campania ofera rezultate si de agentie, de seriozitatea si profesionalismul cu care activeaza. Sunt anumite aspecte care tradeaza o colaborare paguboasa. Iata care sunt semnele asupra carora atrag atentia specialistii BeeSEO.

Nu exista rezultate cuantificabile

Chiar daca investitia a fost una insemnata sau nu, atunci cand aceasta a vizat, spre exemplu, e-commerce-ul sau generarea de lead-uri si acestea lipsesc, ar trebui sa iti ridici semne de intrebare.

Remarci un trend descendent, ascendent sau unul stationar? Cand colaborezi cu o agentie eficienta, cu reputatie, precum este BeeSEO.ro, orice intrebare pe care o ai primeste raspunsuri prompte si concise, prin rapoartele lunare oferite.

Daca agentia cu care colaborezi nu se asigura de faptul ca cifrele si statisticile raportate sunt reale, ca nu exista tentative de spam, respectiv ca nu verifica daca lead-urile duc spre vanzari, ar trebui sa regandesti investitia. Cand atentia iti este distrasa de tot felul de detalii neimportante sau date nesemnificative, clar ca trebuie sa iei masuri.

Nu exista progres in paginile de rezultate afisate de Google

De multe ori agentiile de SEO fara experienta lovesc pereti strategici carora nu le pot face fata. Asta stopeaza din start progresul, indiferent de efortul pe care acestia il depun. Alte motive pentru care intarzie sa apara rezultatele pot viza faptul ca campania a fost pusa de companie pe autopilot. In conditiile in care ai sesizat diminuarea rezultatelor pe parcursul a mai multor luni, e de preferat sa optezi pentru ajutorul unei agentii experte, care poate scoate la capat starea site-ului.

Apar instantaneu rezultate pozitive

Nici in conditiile in care dintr-o data ai parte de rezultate extraordinare nu este bine. Neobisnuit ,nu? De ce ai contesta rezultatele excelente pe care agentia de SEO ti le ofera? Specialistii BeeSEO.ro atrag atentia asupra faptului ca metodele utilizate in acest sens sunt sanctionate de Google atunci cand sunt descoperite. Nu este normal ca de nicaieri sa apara sute de linkuri, nu in decursul unei singure luni. In mod clar agentia cu care colaborezi folosete tactici de SEO ilegale – Black hat SEO. Nu vrei sa afli cum sanctioneaza Google aceste manevre.

Nu exista suficienta comunicare

De asemenea, un semn ca ar trebui sa schimbi agentia de SEO cu care colaborezi este faptul ca intre voi nu exista comunicare suficienta. In cazul in care nu iti este explicat ceea ce te intereseaza, in mod clar, atunci gandeste-te la un alt colaborator. Este esential sa poti comunica cu specialistul, sa fii tinut la curent cu tot de ce petrece, de modul in care evolueaza lucrurile. Sunt aspecte normale, pe care trebuie sa le cunosti pentru ca platesti pentru ele.

BeeSEO.ro sulbliniaza nevoia unei colaborari exemplare, intrucat aceasta aduce sau nu vizibilitatea site-ului la un nivel demn de prima pagina in Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *