Becuri economice pentru perioada Craciunului

becuri economice

Se apropie perioada Craciunului si asta inseamna curatenie, consum mai mare de energie si de resurse materiale pentru a mentine intr-o ordine perfecta locuinta. De ce ar trebui sa trecem la varianta unor becuri economice, in special in aceasta perioada de inainte si dupa sarbatori? Pentru ca este de ajuns faptul ca instalatiile din pomul de Craciun si care decoreaza exteriorul casei consuma mult curent, si prin urmare vor duce si la facturi mai mari la lumina.

Becurile economice – o varianta benefica pentru reducerea facturilor

Dar varianta optarii pentru becuri economice nu ar trebui sa fie avuta in vedere doar acum, de sarbatorile de iarna, ci in tot restul anului. Pe langa faptul ca au de-a face foarte mult cu ecnomisirea de energie in cantitati maxime, aceste structuri de iluminat vor rezista si mai mult in timp, convenindu-ne de doua ori din punct de vedere financiar. Acestea reprezinta de fapt o investitie foarte mare si in nici intr-un caz satisfacerea unui capriciu.

In mod normal, becurile contribuie cu 50% mai mult la plata facurilor la electricitate. Cele mai multe persoane incearca sa economiseasca din electricitate, mai ales prin inchiderea surselor de lumina si de energie atunci cand nu este nevoie de asa ceva. Da, intr-adevar, este si asta o optiune, insa nu este cea care te ajuta cel mai mult. Nu este o idee rea, insa nu va ajuta prea mult la scaderea costurilor la factura lunara la curent.

Becuri economice cu led

In toata lumea, organizatiile non-guvernamentale incearca sa educe oamenii in legatura cu beneficiile economiei la energia electrica. Un pas esential in aceasta privinta se refera la utilizarea doar acelor surse de lumina care militeaza in acest sens. In aceasta tabara se afla si becurile economice, tot mai intalnite pe piata materialelor si dispozitivelor de iluminare din Romania si din toata lumea.

Becurile cu led constituie structuri luminoase care se dovedesc a fi foarte eficiente in economisirea energiei electrice. Acestea au inceput sa creeze valva, inca de cand au fost introduse pe piata. Ledurile sunt fabricate in asa fel incat sa asigure o raza mai puternica a luminii pe o intindere mult mai mare.

Cu toate acestea, becurile economice cu led sunt cunoscute pentru pretul lor un pic mai ridicat decat in cazul becurilor obisnuite. De Craciun insa, se merita a investi in asemenea corpuri de iluminat locuinta, deoarece oricum vor duce la taierea costurilor atat de mari din aceasta perioada, in ceea ce priveste energia electrica.

Comentarii

  1. Vasile spune:

    Recent am deschis un magazin si l-am pregatit pentru sarbatori cu astfel de becuri. De asemenea, am comandat si un grilaj metalic de pe nyos.ro si abia astept sa fie montat. E important sa fii atent la ce alegeri faci si sa te ajute cu adevarat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *