Barbatii si relatiile

invitatie de nunta

Acesta este un subiect pe care femeile il pot dezbate la nesfarsit fara a ajunge sa fie satisfacute complet niciodata de rezultatele discutiilor. Ce doresc barbatii de la femei, ce il atrage pe un barbat sunt subiectele preponderente de discutie. Femeile cred de obicei ca atunci cand vine vorba de barbati, totul se complica, nu numai in cazul unei relatii, dar in orice alta situatie cand au de a face cu sexul opus. Rareori acesta este cazul, barbatii sunt mai siguri in legatura cu ceea ce vor.

Barbatii devin persoane diferite odata cu fiecare relatie. Majoritatea barbatilor indragostiti sunt foarte grijulii si iubitori atunci cand totul merge cum isi doresc. Vor face cadouri femeilor pentru ca sunt exact ceea ce ei asteapta, chiar si cand incepe o cearta vor cauta sa o evite.

Exista de obicei doua mari probleme ale barbatilor cu relatiile la distanta. Una ar fi ca nu le acorda suficient timp, a doua ca nu le este acordata suficienta incredere, precum ca nu vor avea o alta aventura. De aici pleaca toate celelalte probleme. Daca esti nesigura, spune-i. Daca nu face nimic in privinta asta, aminteste-i din nou. Daca tot nu ia masuri, e timpul sa il parasesti. Simplu ca buna-ziua.

Exista o gramada de probleme in fiecare relatie, nu exista insa nici una care sa nu poata fi rezolvata. Iata cateva sfaturi atat pentru barbati cat si pentru femei, sfaturi de luat in considerare pentru a se mentine relatia sanatoasa.

  • Nu va prefaceti in fata partenerului. Ii ia mult timp pana sa se indragosteasca si daca apoi observa ca nu esti persoana pe care a indragit-o, nimic nu va merge bine.
  • Nu te agata de barbat. Initial le place acest lucru, le place sa stie ca depinzi de ei si ca ei te protejeaza, insa la un moment dat se plictisesc.
  • Nu reactiona la orice lucru il spune un barbat. In principal spun lucruri doar pentru a le spune. Acorda-le timp pentru a afla ceea ce au vrut de fapt sa spuna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *