Arome afrosidiace

arome

Scortisoara se afla printre ingredientele minune care ofera senzatii maxime, dar si care se afla printre continuturile parfumurilor cele mai selecte si a mancarurilor cele mai rafinate si gustoase din intreaga lume. Pe langa trandafiri, portocala, ciocolata, cocos si vanilie, si condimentul scortisoara este la fel de renumit si popular pentru proprietatile sale afrodisiace.

Acesta poate fi folosit pentru aprinderea pasiunii din dormitor si oriunde te-ai afla. Aflandu-se printre cele mai puternice si printre cele mai senzuale condimente si arome din lume care pot atrage barbatii, scortisoara este cunoscuta pentru faptul ca ofera o atmosfera calda, sexy si genereaza pasiune de fiecare data cand este folosita la cate ceva.

In lumanari parfumate, in mancare, deserturi, in uleiuri aromatice si in creme de tot felul, aceasta planta are o aroma unica ce nu poate fi inlocuita cu nimic altceva. Foloseste scortisoara din uleiurile esentiale si din cremele de masaj pentru a spori pasiunea si pentru a imbunatati relatia pe care o aveti ca si cuplu.

Levantica, o alta planta foarte bine mirositoare, are o aroma unica ce nu poate fi confundata cu nimic si care ajuta foarte mult la stimularea celor doua sexe, cel feminin si cel masculin. Levantica este foarte calmanta si relaxanta. In timp ce alte condimente ca imbunatatesc relatia de cuplu datorita senzatiilor pe care le ofera in dormitor, levantica este foarte calmanta si binedispune pe oricine ar mirosi-o.

Foloseste levantica din cadrul cremelor, a lumanarilor parfumate si a parfumurilor pentru a te transpune intr-o lume desprinsa parca din cartea straveche Kama Sutra. Si totusi nu te folosi de levantica in timpul sarcinii deoarece este prea tare pentru mama care poate avea si greturi din aceasta cauza.

Lime ca afrodisiac nu numai ca improspateaza, dar de asemenea adauga veselie si o stare de bine celor care o simt in dormitor, facand pe partenerul de viata mai atractiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *