Aplicatii demne de luat in considerare

coast-ipad-iphoneAm alcatuit o lista cu cateva aplicatii care nu merita sa le ratati, ce sunt disponibile pentru iOS si Android unele.

Opera Coast

Opera Coast, cel mai nou browser mobil de la Opera ce face intregul web sa arate ca o aplicatie, a aparut pentru utilizatorii de iPhone saptamana asta. Browser-ul este in mod special conceput pentru ecranele iPhone-urilor, cu controale bazate pe semne pentru o navigatie mai usoara si cautare predictiva. Opera Coast caracterizeaza de asemenea site-uri populare de pe web, incluzand Reddit, Facebook, Digg si UpWorthy si ii pune in fata si centru pentru descoperirea usoara a continutului. Cea mai noua versiune a browser-ului se sincronizeaza cu versiunea de iPad, asa ca utilizatorii primesc aceiasi experienta pe ambele dispozitive. Opera Coast este disponibila pentru iOS.

The Weather Channel

Aplicatia de iOS al lui Weather Channel a primit un mare redesign saptamana aceasta. In timp ce inca furnizeaza aceleasi prognoze detaliate si perspective asupra vremii, aplicatia a fost reimpachetata cu o noua interfata de utilizator minunata ce ne face mai usor sa descoperim informatiile pe care le cautam. Aplicatia include de asemenea o noua caracteristica social weather care aduna la un loc sursele de fotografii ale vremii si conditiile de la baza utilizatorilor. The Weather Channel este disponibil pentru iOS si Android, desi doar editia de iOS a primit un redesign.

Windows Phone Remote Desktop

Microsoft a adus in sfarsit aplicatia de control la distanta a calculatorului catre utilizatorii Windows Phone. Dupa conectarea PC-ului lor, aplicatia le permite utilizatorilor sa controleze de la distanta cu telefonul sau Windows Phone. O versiune de preview a aplicatiei Windows Phone Remote Desktop, este unul dintre noile aplicatii universale ce ruleaza atat pentru Windows Phone 8.1, cat si pentru Windows 8.1. Aplicatia gratuita este disponibila pentru utilizatorii unui telefon ce foloseste Windows Phone si ruleaza versiunea Windows Phone 8.1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *