Afla totul despre banane!

Bananele: delicoase si cu un aport de vitamine ce se recomanda zilnic. Parca nu ai avea motive pentru care sa nu iti placa bananele. Si mai cu seama cunoscand in profunzime acest subiect tinzi sa crezi ca ar trebui sa devina un obicei in a le consuma. Stiai ca:

  • Bananele sunt un inlocuitor al bauturilor energizante? Acestea aduc cu succes aportul de dopamina necesar pentru un plus de energie. Si exista si studii in acest caz cand atletii au fost examinati cand au consumat aceste fructe si cand au optat pentru bauturi energizante. Se pare ca bananele au depasit acele bauturi in nivelul de dopamina. Si fara efecte secundare. 
  • Bananele sunt un bun tratament dupa o noapte pierduta si stropita cu alcool? In combaterea mahmurelii bananele actioneaza datorita continutului de potasiu. Uita de senzatiile care te incearca si care iti fac ziua un chin. Si este suficient sa consumi doua pe zi, dimineata si seara pentru ca mahmureala sa fie uitata.
  • Bananele cu o coaja patata sunt mult mai bune? Asta denota clar ca sunt mult mai coapte si desi in preferinte unii spun ca gustul este usor modificat ceea ce nu place de fapt acestea se dovedesc a fi bune in lupta cu cancerul. Pentru ca acele banane care sunt foarte coapte, cu o coaja specifica patata produc un factor de necroza tumorala, ceea ce face ca lupta cu cancerul sa fie efectul. Actioneaza impotriva celulelor canceroase si totodata sunt un plus pentru imunitate.

De la gustul placut si pana la proprietatile bananelor acestea se dovedesc a fi recomandate fara doar si poate. Iar recomandarea este ca o banana sa faca parte din meniul de zi cu zi, cel putin una. Asta desi unii considera ca provoaca pofta de mancare si ingrasa tot ceea ce inseamna echilibru va pastra o linie intre preocuparea de sanatate si de aspectul fizic totodata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *