Afla de ce trebuie sa fii singur

Barbatii sunt ca niste copii- pur si simplu nu isi pot imagina viata singuri, sa faca totul fara ajutor. Fie se vor axa pe mama, fie pe iubita insa singuri mai rar. In schimb femeile isi traiesc viata si fara un partener. Nu vad un greu din asta. Si pana la urma si singuratatea este un privilegiu. Sa fii libera de obligatii in acest sens poate fi un aspect bun. Pacat ca nu vezi partea plina a paharului. Dar, se spune ca iti doresti exact ceea ce ce nu ai astfel ca faca la un moment dat cele intr-o relatie sau chiar casatorite si-ar dori o mica pauza de singuratate cele singure isi cauta sprijinul si farmecul vietii in doi.

Iata insa de ce ar trebui sa consideri norocoasa tocmai pentru ca nu esti intr-o relatie:

  • Nu depinzi de nimeni astfel ca iti faci programul de zi cu zi asa cum iti place. Nu te suna nimeni sa te verifice, nu trebuie sa faci piata pentru ca primul lucru dupa serviciu inseamna grija fata de alimentatia partenerului.
  • Nu dai ochii cu soacra. Parintii sunt o pacoste de multe ori. Si cand vin in vizita este musai sa fii gospodina chiar daca asta nu te caracterizeaza de obicei. Nu si pentru tine. Nu iti faci griji de cine bine gatite sau chiar de mancare facuta in graba pentru ca mai ai atat de multe lucruri de rezolvat.
  • Nu imparti patul cu nimeni. Suna poate egoist insa sa fim seriosi, nimanui nu ii face placere cand se simte strivit in propriul pat.
  • Nu iti restrangi aria de activitate. Ritualul de frumusete poate sa insemne cate ore iti doresti si fara sa te rusinezi sa iti etalezi epilatorul prin casa, benzile si toate tratamentele pe care le aplici.

Si avantajele nu se opresc aici. Daca se poate spune asa. Insa ai pe scurt spus mai mult timp pentru tine si pentru placerile tale. Nu este de ajuns?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *