Afla daca exagerezi cu rasfatul

Foarte multe femei atunci cand se implica itnr-o relatie, sau sunt intr-o casnicie simt nevoia sa isi protejeze si sa isi rasfete cat mai mult familia. Acest lucru este unul generat de faptul ca femeile au format un instinct matern care este extrem de dezvoltat din cauza faptului ca ele dua nastere altor suflete. Sigur ca acest lucru le face sa fie mult mai iubitoare si mai protectoare decat inainte sa aiba un copil sau decat un barbat.

Daca vom intreba o femei ce parere are despre barbati va spune cu siguranta ca foarte multi dintre barbati se comporta ca niste copii. Ei bine, ei se comporta astfel pentru ca au fost obisnuiti intr-un fel de mama lor si mai ales pentru ca stim ce legatura puternica exista intre baietisi mame. Ei sunt foarte rasfatati iar in momentul in care se hotarasc sa isi faca o familie fac acest lucru pentru ca simt cau au gasit in femeia de langa ei o parte din comportamentul mamei.

Unele femei fac ca barbatul de langa ele sa fie copil. ma refer la acele femei care isi rasfata atat de mult partenerul incat se comporta cu el ca si cum ar fi un copil. Ei bine, iata care sunt lucrurile care il fac pe partenerul tau un barbat imatur:

Sacaiala este primul lucru, care se intalneste destul de des la femei iar acest lucru contribuie la imaturitatea barbatilor. De regula , repeti unui copil ce are de facut de mai multe ori daca observi ca nu vrea sa faca un lucru si nu il repeti unui barbat matur care se comporta ca atare. El este suficient de matur incat sa stie ce este mai bine si ce trebuie sa faca si ce nu trebuie sa faca. Evita sa iti cicalesti partenerul continuu pentru ca nu vei reusi sa obtii absolut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *