Afla daca esti intr-o relatie nepotrivita

Daca relatia vostra de dragoste a inceput sa scartaie, daca realizezi ca ceva nu mai merge la fel ca la inceput, si mai ales daca esti constienta ca stai cu partenerul de viata doar din comoditate si obisnuinta, atunci cred ca ar fi cazul sa nu te mai complici intr-o asemenea situatie de plans, si sa iesi din aceasta legatura bolnavicioasa.

De parasit il parasesti, insa care ar putea fi motivele intemeiate pentru care vei face asta? Nu poti da totusi cu piciorul asa usor la relatia dintre tine si o persoana pe care ai ajuns sa o cunosti bine si cu care poti fi tu insuti. Iata o serie de motive pentru care ar trebui sa alegi sa-l parasesti fara regrete.

In cazul in care colectioneaza si poarta  mai mereu aceleasi tipuri de tricouri cu imprimeu din desene animate sau cu alti eroi cunoscuti mai ales copiilor, atunci mai bine pleci, pentru ca altfel vei avea de suportat toata viata ta un copil.

Daca urmareste pe ascuns videoclipurile lui Miley Cyrus, daca foloseste dezinfectant inainte si dupa ce faceti sex sau daca mai rau, nu poate face sex altfel decat cu lumina stinsa, atunci e clar ca e un ciudat si nu te vei putea vreodata descurca mai bine cu el.

La fel de bine ii poti da papucii cat mai repede daca te spioneaza atunci cand iesi fara el intr-o seara de sambata, daca merge sa se tunda cu poza lui Justin Bieber drept exemplu, daca poarta maiouri de tip plasa colorate si daca te saluta pe strada ca si cum ai fo o noua cucerire.

Daca pe profilul lui de Facebook scrie ca este intr-o relatie deschisa cand de fapt sunteti de patru ani impreuna si nu are nicio poza cu tine pe profil, sau daca te prezinta prietenilor lui drept „gagica-sa” si isi mai si suna mama atunci cand este furtuna si este speriat, doar ca sa-l linisteasca ca atunci cand era mic, atunci nu ar trebui sa-ti pese catusi de putin cand ii vei spune „adio”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *