Afla care sunt cele mai frumoase plaje din lume

Seychelles

Una din cele mai fotografiate plaje din lume, cu nisip fin de  culoare roz, care acopera insula La Digue, una din cele 115 insule din arhipelagul din Oceanu indian. Nisipul straluceste sub apa limpede, si valurile nu ajung cu aceeasi intensitate la picioarele tale datorita recifului si nivelului scazut al apei.

Maldive

Daca vacanta ta perfecta presupune petrecetrea timpului timp de cateva nopti la un hotel de lux, si sa ajungi sa innoti printre specii tropicale de peste, atunci Maldive este sigur destinatia pentru tine, unde poati face aceste lucruri. Maldivele sunt alcatuite din mai bine de 1000 de insule mai exact 1,102 insule, fiind situate la sud vest de Sri Lanka.

Bora Bora, Tahiti

Aceasta este una din insulele magice din Pacificul de sub. Avand o lungime de 29 de kilometri, aceasta fasie de pamant este supranumita sa insula romantica, avand un aer izolat, si o atmosfera linistita, potrivita pentru calatorii indragostiti.

Hamptons, New York

Fiind una din cele mai frumoase plaje din Long Island, insula inca neatinsa de civilizatie incepe din Southhamptop si ajunge pana la marginea insule Montauk.

Lanikai, Hawaii

Aproximativ un kilometru de nisip stralucitor, palmieri care se inclina deasupra plajei, si o sumedenie de de fruncte tropicale descriu perfect acest colt de rai, situat in Hawaii, fiind una din cele mai frumoase plaje din lume,

Langkawi, Malaesia

Numele aceste insule in traducere libera inseamna „pamantul dorintelor”, o idee ce ce atrage, fiind o insula cu o istorie impresionanta fiind un loc adesea vizitat de pirati, drept refugiu. In ziua de astazi aceasta este inca un refugiu pentru turistii care doresc sa o viziteze, si sa se ascunda de ochii lumii

St. Bart’s

Fiind una din insulele din Marea Caraibelor, aceasta sare in evidenta prin contrastul unui aer francez ce impanzeste o insula relaxanta. O plaja ascunsa si o masa traditional fraceze intr-un scenariu tropical pare un tablou de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *