A fi un barbat supranumit gentleman

Asadar doresti sa fii un gentleman, dar nu stii de unde sa incepi. Sa fii un gentleman nu tine de o problema de personalitate. Nu este ceva ce il poti activa cu un intrerupator, sau prin simpla apasare a unui buton. Este un stil de viata, si desi este o reputatie care este pe cale disparitie, speram ca acest trend va reveni.

Daca ar fi sa ne rezumam la un singur cuvant care sa explice cat mai bine acest concept ar trebui sa fie cuvantul „Respect”, respectul pentru sine, respectul pentru ceilalti, si respectul pentru cei la care vrei sa tii.

Va vom prezenta cateva indicii pentru a deveni un gentleman.

1. Sa-ti definesti stilul tau personal

Cand auzi de cuvantul „gentleman” te gandesti initial la costum, cravata, si pantofi lustruiti… Din pacate sau din fericire, depinde cu priviti acest aspect, lucrurile in ceea ce priveste look-ul tau, poti avea propriul tau stil, propria ta garderoba, totul tine de atitudine si cum te porti. Nu iti cumpara haine care crezi ca ti se vor potrivi, cumpara-ti haine care te reprezinta, care te definesc, si mai important in care sa te simti confortabil

2. Fii mereu curat

Ideea de a avea un stil personal vine in stransa legatura cu felul in care ai grija de tine, sa fii curat, si bine aranjat. Femeilor le plac barbatii neordonati, insa neordonati intr-un mod controlat, cheia este sa nu exagerezi.

3. Un limbaj adecvat

Daca esti genul care vorbeste destul de vulgar, iti va fi probabil mai greu sa te obisnuiesti cu un limbaj mai curat, mai academic, mai elegant. Ai putea spune ca un astfel de limbaj este atribuit mai mult intr-un mediu bussiness insa aceasta regula ar trebui sa o ai in vedere indiferent de grupul in care te invarti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *