A fi dependent de o persoana dependenta

Este posibil ca noi oamenii sa obtinem placere din durere? Ne punem singuri in situatii indoielnice ale caror urmari le stim deja de mult. A te indragosti este o lupta pe care ori o dai in stil mare ori te lasi pagubas.

Asadar, cadem de acord cand vine vorba despre a actiona inainte de a gandi si de a actiona in mod eronat chiar daca stim ca vom fi prinsi. Dintotdeauna speram sa fim raiul sigur al cuiva si singura si unica pereche a acelui cuiva.

Ne indragostim de persoanele gresite si dam gres atunci cand vine vorba sa le schimbam in bine, dupa cum vrem noi. Chiar daca vei iubi pe cineva cu toata inima ta si te vei darui exclusiv acelei persoane, dragostea nu este de ajuns.

Ai incercat vreodata sa schimbi pe cineva? Ai incercat vreodata sa ajuti pe cineva  sa-si gaseassca un loc de munca pentru a-l indrepta pe drumul cel bun? Ai incercat vreodata sa influentezi pe cineva sa faca mai multe pentru el sau lucruri diferite pe care de altfel nu le-ar fi facut, doar ca sa-i mearga bine in viata?

Imagineaza-ti ca incerci sa schimbi pe cineva care iubeste drogurile mai mult decat pe tine. Drogurile sunt puternice si creaza dependenta mare, iar faptul ca esti indragostit de o persoana dependenta de asa ceva este insasi o dependenta a ta. trebuie stiur faptul ca este imposibil sa schimbi sau sa ajuti pe cineva cu o dependenta de droguri, care nu vrea sa fie ajutat in sensul asta.

Sa iubesti pe cineva care consuma zilnic droguri este un lucru toxic pentru tine. Exista zile frumoase cand el/ea se trezeste si decide sa-si schimbe viata, sa faca ceva in sensul asta si atunci te bucuri si crezi ca totul va fi bine.

Treci de zilele grele si urate cand lupta cu lipsa drogurilor este mare si induri toate toanele si straile de cosmar prin care trece cel iubit. Dragostea te face sa uiti de zilele rele si-ti da sperante ca zile mai bune vor urma, insa tot ceea ce traiesti tu in situatia asta este o adictie, si in cele din urma va trebui reparata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *