7 motive sa fii fericit

be happy

Asa zisa stiinta a fericirii ne spune ca a fi bucuros depinde de tine, ca tu alegi daca esti sau nu fericit, totul depinde de cum alegi sa privesti lucrurile. Va prezentam 7 motive pentru care ar trebui sa fiti fericiti in momentul acesta.

1. Sunt oameni in viata ta care te iubesc si se bazeaza pe tine

Care sunt cele mai importante persoane din viata ta? Sunt mari sanse ca vei face aprope orice pentru aceste persoane, si probabil ca si ele ar face la fel pentru tine. Nu conteaza cat de neplacuta este viata, vei avea mereu pe cineva care te va iubi neconditionat, si va fi alaturi de tine indiferent de situatie. Crezi ca persoanele din jurul tau vor sa te vada suparat si nefericit? bineinteles ca nu. Apreciaza aceste persoane din viata ta si incearca sa vezi partea plina a paharului.

2. Viata iti rezerva surprize

Daca ar fi sa enuntam un element definitoriu in viata, ar fi acela ca este greu de prezis, greu de anticipat, nu stii niciodata cu exactitate ce iti va aduce ziua de maine. E posibil ca maine sa ramai fara serviciu, ca iubita sa te paraseasca. Indiferent de cat ar fi de grea ziua de astazi, ziua de maine ar putea fi mai rau. Intotdeauna se poate si mai rau, si intotdeauna este loc de mai bine.

3.  Oamenii fericiti sunt mai productivi

Oamenii care privesc viata intr-o maniera mai relaxata si invata sa se bucure de lucrurile mici in viata sunt mult mai productivi cand vine vorba de munca, mult mai creativi, mai optimisti mai bucurosi, si au alta motivatie in viata de zi cu zi. Cei ce sunt bucurosi sunt mai productivi si au sanse mai mari de a-si implini visele, ideile fata de persoanele care sunt triste si privesc viata ca pe un amalgam de obstacole.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *