7 motive sa fii fericit

be happy

Daca primele 3 motive nu au fost suficiente pentru a privi viata intr-un mod mai optimist va mai prezentam 4 motive pentru care ar trebui sa fii bucuros.

4. Lumea are nevoie de mai multi oameni bucurosi

Se pare ca in fiecare zi din ce in ce mai multe tragedii, si lucruri neplacute pun la incercare sufletul uman. Din pacate, traim intr-o lume plina de evenimente neplacute. Dar daca ar fi sa luam partea buna lucrurilor, binele intotdeauna invinge raul, si actiunile bune ale unei persoane pot avea efectul unui bulgare de zapada, si efectiv sa schimbe parerea lumii cu privire la un lucru anume.

5. Esti in viata

Indiferent de cat esti de bolnav, de trist, ar trebui sa fii mereu recunoscator pentru faptul ca esti in viata, ca esti aici, ca existi. Gandeste-te cum ai reactiona daca astazi ar fi ultima ta zi pe acest paman ? Cum ti-ai petrece ziua, ce ai face, si in compania cui ai vrea sa o petreci. Asa ai face un efort sa iti petreci timpul cu vrei, vei fi relaxat, vei putea rade, vei putea trai.

6. Relatii mai bune

Multe studii spun ca oamenii casatoriti sau care au o relatie sunt mai mai fericiti decat cele singure, asta nu inseamana ca trebuie sa te intristezi daca nu ai o relatie sau sau fugi repede dupa casatorie, inseamna ca in momentele in care esti bucuros ai sanse mai mari sa dezvolti o relatie, fie ca este o relatie colegiala la munca, fie ca e o relatie de dragoste.

7.  Oamenii fericiti sunt mai sanatosi

Inca un motiv pentru care ar trebui sa zambesti ar fi acela ca oamenii care sunt fericiti sunt mai sanatosi, atat fizic cat si psihic, iau decizii mai bune si sunt mai otimisti.

Asa ca nu astepta ce are ziua de maine de oferit, alege de astazi sa fii fericit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *