5 Lucruri mai importante decat banii

Siguranta

Banii reprezinta o parte importanta din viata noastra, si este unul din lucrurile pe care oamenii si le doresc. De obicei statutul nostru este determinat de banii pe care ii detii. Sunt lucruri mai importante in viata decat banii pe care ii detii.

Sanatatea
Sunt o multime de oameni care din punct de vedere financiar nu duc lipsa de nimic, insa o parte din ei sufera de boli incurabile. Desigur cand banii nu sunt o problema multe din problemele de sanatate pot fi rezolvate insa, banii nu pot rezolva totul.

 Familia
In opinia mea familia este unul din cele mai importate lucruri din viata unui om, si unul din putinele lucruri care iti pot oferi o stare de bucurie sincera. Desi sunt multe probleme ce pot sa apara intr-o familie, membrii familiei vor fi mereu alaturi de tine. De aceea nu ar trebui niciodata sa pui familia mai prejos de orice.

 Copii
Bucuria de a avea un copil este una din cele mai mari binecuvantari de care poate avea parte un om in viata. Multe familii in ziua de asta nu pot avea un copil al lor din diverse motive de sanatate, si din nou banii nu reprezinta o solutie nici in acest caz.

Prietenii
Cu greu ne putem imagina viata noastra fara prietenii care te fac sa te simti bine in momentele grele. Sa iti gasesti prieteni adevarati este greu, insa cei ce s-au dovedit a-ti fi prieteni pana acum, ai face bine sa ii tii alaturi.

Siguranta Proprie
Siguranta proprie ar trebui sa fie un lucru foarte important pentru fiecare, pentru ca astfel ajungi sa te simti confortabil si relaxat. Altfel vei ajunge sa traiesti cu frica, si vei ajunge sa inspiri aceasta frica si in persoanele pe care le cunosti.

A fi bogat nu este neaparat un lucru rau, si poti rezolva multe din probleme ce apar in viata insa, o veche zicala spune insa ca banii nu aduc fericirea.

Comentarii

  1. Cata spune:

    Mi-as dori sa adaug la lista asta si animalele de companie. Am un catel pe care-l iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine, dovada fiind ca il hranesc doar cu alimente de calitate, cum ar fi cele de la petshopsalon.ro, si mai mereu il iau cu mine. Pentru mine este clar mai important decat banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *