3 idei de cadouri pentru zile de nastere in izolare

cana cu auto amestecare

cana cu auto amestecarePerioada pandemiei cand restrictiile de deplasare ne impun limitari de activitati a dat peste cap viata multora. Pastram si distanta sociala astfel ca nici zilele de nastere nu mai sunt ce au fost. Intr-un astfel de context, devenim creativi si din dorinta de a surprinde placut pe cei dragi cadourile trimise acasa sarbatoritilor poate fi o idee buna.

3gifts.ro, magazin online de cadouri, iti poate fi sursa. Regasesti aici produse destinate a fi cadouri interesante pentru el, ea sau pentru casa, unele chiar adaptate pentru aceasta perioada – #stamacasa. Iata si un top 3 al cadourilor recomandate sau cel putin care sa te inspire:

Set de cani termosensibile

Canile poate nu sunt o idee de cadou inspirat insa sunt practice si deci castiga loc in lista ta. Pentru a nu fi vorba de o banala cana poti alege din cadrul acestui magazin online de cadouri pe cele termosensibile, care dezvaluie un mesaj interesant si o imagine cu sirena, cand lichidul pe care il torni in ele este unul fierbinte.

Din aceeasi categorie de cani mai poti alege de la 3gifts: cana in forma de obiectiv sau self stir mug, adica cana cu buton pentru amestecare.

Tableta pentru scris LED

Depinde de destinatarul tau, dar daca acesta este un barbat organizat atunci in mod sigur va aprecia tableta pentru scris LED. To do list este un obiectiv zilnic si pentru ca acest lucru nu trebuie sa fie in continuare despre pix si hartie, ci o adaptare la modernism, iata cum poti castiga inima sarbatoritului cu o tableta de acest gen.

Ce mai poti alege de la 3gifts: ceas de perete in forma de janta sau breloc pentru localizarea cheilor.

Cadouri unisex si pentru toate varstele

Jocurile pe care le poti incerca acasa, mai ales acum in aceasta perioada cand ai mai mult timp la dispozitie, vor face izolarea una mai placuta. Asadar sarbatoritii din aceasta perioada pot primi de la tine cadouri inspirate de genul pusculita de tip joc de noroc, joc de baut ruleta sau un set de domino. Desigur, astfel de idei vor fi adaptate in functie de persoana.

Ce mai poti alege: carti de poker, casti fara fir sau decor pentru birou.

Pentru a comanda este foarte simplu. Poti face asta in cadrul aceleasi pagini mentionata mai sus. Pentru clientii noi care se inscriu la newsletter exista si un bonus de 5% ce poate fi activat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *